DESPRE COMPANIE

Istoric


Compania Nationala “Unifarm” S.A. a fost infiintata in anul 1935, purtand de-a lungul timpului diverse denumiri. Cu o experienta de peste 80 ani in piata farmaceutica nationala si internationala, este in prezent unul dintre principalii distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice din Romania.

Scopul


Compania Nationala “Unifarm” – S.A. desfasoara o activitate cu caracter social-sanitar, ca parte integranta a sistemului de ocrotire a sanatatii.

Obiectul de activitate


Il constituie, in principal asigurarea retelei sanitare cu medicamente, produse farmaceutice si parafarmaceutice, produse tehnico-medicale, aparatura si echipamente sanitare, seruri si vaccinuri, reactivi si alte produse din productia interna proprie si din import. Compania Nationala “Unifarm” – S.A. colaboreaza cu Ministerul Sanatatii in vederea asigurarii programelor nationale de sanatate organizate si finantate de acest minister, prevazute in Legea nr. 100/1998 privind asistenta de sanatate publica.

Certificari

Compania Nationala UNIFARM a obtinut din partea organismului German TUV Profi Cert al TUV Hessen, certificarea ISO 9001:2008 privind conformitatea sistemului de management al calitatii .

Depozitarea adecvata a medicamentelor in medii controlate si monitorizate permanent prin sisteme speciale si distribuirea lor in conditii optime sunt preocupari esentiale in modul in care ne desfasuram activitatea, iar prin investitii si dezvoltare constanta am reusit sa aplicam cele mai bune solutii de management al calitatii.

Certificat ISO 9001:2008 – Engleza

Comercializarea si depozitarea produselor farmaceutice, parafarmaceutice si a echipamentelor medicale; Inchiriere spatii comerciale.

DESCARCA

Certificat ISO 9001:2008 – Germana

Lagerung und Vermarktung von pharmazeutischen, parapharmazeustichen Produkten und medizinischen Geraten; Vermietung von Grundflachen.

DESCARCA

Farmacovigilenta

Serviciul Farmacovigilenta


Departamentul Medical al Companiei Nationale UNIFARM S.A., include si serviciul de "Farmacovigilenta", avand responsabilitati in transmiterea de informatii corecte catre consumatori, promovarea utilizarii rationale a medicamentelor si analizarea permanenta a raportului beneficiu-risc pentru medicamentele din portofoliul companiei.

Detalii si informatii


Pentru a obtine informatii privind siguranta utilizarii produselor comercializate de Compania Nationala UNIFARM S.A., va rugam sa contactati departamentul nostru de Farmacovigilenta.

Contact farmacovigilenta


Farm. Ana Maria Preda
Farmacist de specialitate responsabil Farmacovigilenta

Tel: (004) 0752-265.033
farmacovigilenta@unifarm.ro

Activitatile serviciului de Farmacovigilenta


 • Colectare
  Colectarea informatiilor de la medici, farmacisti si pacienti, privind reactiile adverse asociate medicamentelor din portofoliul companiei

 • Evaluare
  Evaluarea acestor informatii si transmiterea lor catre Autoritatile Competente din teritoriile unde sunt puse pe piata medicamentele companiei
  Evaluarea continua a datelor de siguranta in perioada post-autorizare

 • Studii
  Intocmirea protocoalelor studiilor de siguranta realizate de companie in perioada post-autorizare

 • Comunicare
  Intocmirea de comunicari catre profesionistii din domeniul sanatatii cu privire la orice probleme relevante de siguranta

Raporteaza o reactie adversa


Doriti sa raportati o reactie adversa suspectata la oricare dintre produsele distribuite de Compania Nationala UNIFARM S.A. ?

DOMENII IN CARE SUNTEM IMPLICATI

CARDIOLOGIE
HEMATOLOGIE
ANTITUBERCULOSTATICE
ANTIMALARICE
ONCOLOGIE
SERURI SI VACCINURI
BOLI RARE
ALTE MEDICAMENTE